24-uurs training:

Inner Power

Competentietraining op innerlijke kracht en Growth Mindset.

Zelfvertrouwen is essentieel om grip te krijgen op jouw gedrag, plezierbeleving en effectiviteit.

Wij brengen je in contact met wat je tegenhoudt waardoor je deze grenzen leert doorbreken, weer volledig in control komt en je jouw succesbeleving vergroot.

In 24 uur geven we inzicht in jouw eigen gedrag, wordt je 1:1 gecoacht op belemmerende gedragspatronen en ervaar je grensverleggende successen, zodat je met veerkracht, daadkracht en vol vertrouwen verder gaat in je professionele- en privé leven.

Effecten

  • Ervaren dat iedereen invloed heeft op eigen mogelijkheden, gedrag en succesbeleving

  • Inzicht en controle krijgen over belemmerende patronen

  • Ervaren op welke leefgebieden nog meer invloed mogelijk is

  • Leren hoe hersenen, zelfvertrouwen en performance werken en hoe zij invloed op elkaar uitoefenen

Wij zorgen dat onze deelnemers vol zelfvertrouwen en kracht kunnen doorgroeien in hun leven en loopbaan.

Daarom verzorgen wij onderwijs, training en vorming in hoe lichaam en geest functioneren en welke invloed dat heeft op gevoel en daadkracht. Gevoel en ratio combineren, dat geeft pas KRACHTZAT! Verder is de invulling van het programma geheim waardoor reeds vanaf datum aanmelding gestart wordt met de uitdaging van het onbekende.

Endstate:

Na afloop van dit programma sta je sterk. Je weet hoe je functioneert onder druk en in het dagelijks leven, je bent uit je comfortzone gekomen en je hebt een grotere comfortzone kunnen bouwen. Je voelt dat je “in control” bent en op momenten dat je dat niet zou kunnen zijn, heb je voldoende ervaringen opgedaan om daarin je weg weer te vinden.

In je werk weet je zonder eigen projecties en aannames te communiceren met je team, durf je ondernemerschap en eigenaarschap te tonen en kun je goed aangeven wat je nodig hebt van mensen. Vanaf nu heb je veerkracht, daadkracht en adaptief vermogen!

Contact

E-mail: info@krachtzat.nl
Telefoon: 06-18238317

Vestigingslocatie:
Maasdijk 149
4827 MA, Breda

Outdoorlocatie:
De Zeearend
Strandgaperweg 4
8256 PZ, Biddinghuizen

Social

Scroll naar top