24-uurs training:

Inner Power

Competentietraining op innerlijke kracht en Growth Mindset.

Zelfvertrouwen is essentieel om grip te krijgen op gedrag, plezierbeleving en effectiviteit.

 

Wij brengen onze deelnemers in contact met wat hen tegenhoudt waardoor zij deze grenzen leren doorbreken, weer volledig in control komen en zij hun succesbeleving vergroten.

 

In 24 uur geven we inzicht in eigen gedrag, worden deelnemers gecoacht op belemmerende gedragspatronen en laten we grensverleggende successen ervaren, zodat zij met veerkracht, daadkracht en vol vertrouwen verder gaan in hun professionele- en privé leven.

Effecten

  • Ervaren dat iedereen invloed heeft op eigen mogelijkheden, gedrag en succesbeleving

  • Inzicht en controle krijgen over belemmerende patronen

  • Ervaren op welke leefgebieden nog meer invloed mogelijk is

  • Leren hoe hersenen, zelfvertrouwen en performance werken en hoe zij invloed op elkaar uitoefenen

Wij zorgen dat onze deelnemers vol zelfvertrouwen en kracht kunnen doorgroeien in hun leven en loopbaan.

Zij krijgen onderwijs en training in hoe lichaam en geest functioneren en welke invloed dat heeft op gevoel en daadkracht. Gevoel en ratio combineren, dat geeft pas KRACHTZAT! Verder is de invulling van het programma geheim waardoor reeds vanaf datum aanmelding gestart wordt met de uitdaging van het onbekende.

Endstate:

Na afloop van dit programma sta je sterk. Je weet hoe je functioneert onder druk en in het dagelijks leven, je bent uit je comfortzone gekomen en je hebt een grotere comfortzone kunnen bouwen. Je voelt dat je “in control” bent en op momenten dat je dat niet zou kunnen zijn heb je voldoende ervaringen opgedaan om daarin je weg te vinden.

In je werk weet je zonder eigen projecties en aannames te communiceren met je team, durf je ondernemerschap te tonen en kun je goed aangeven wat je nodig hebt van mensen. Vanaf nu heb je veerkracht, daadkracht en adaptief vermogen!

Contact

E-mail: info@krachtzat.nl
Telefoon: 06-18238317

Vestigingslocatie:
Maasdijk 149
4827 MA, Breda

Outdoorlocatie:
De Zeearend
Strandgaperweg 4
8256 PZ, Biddinghuizen

Social

Scroll naar top