24-uurs training:

Inner Power

Competentietraining op innerlijke kracht en Growth Mindset.

Zelfvertrouwen is essentieel om grip te krijgen op jouw gedrag, plezierbeleving en effectiviteit.

Wij brengen je in contact met wat je tegenhoudt waardoor je deze grenzen leert doorbreken, weer volledig in control komt en je jouw succesbeleving vergroot.

In 24 uur geven we inzicht in jouw eigen gedrag, word je 1:1 gecoacht op belemmerende gedragspatronen en ervaar je grensverleggende successen, zodat je met veerkracht, daadkracht en vol vertrouwen verder gaat in je professionele- en privé leven.

vimeo-video-thumbnail

Eye-opened geconfronteerd worden met het besef dat je tot veel meer in staat bent dan je dacht. In een veilige setting, waar kwetsbare authenticiteit centraal staat. Een absoluut onmisbare manier om je met behulp van inhoudelijk ijzersterke en steunende coaches, te leren realiseren dat je op zware momenten KRACHTZAT hebt! Ik kan oprecht delen dat deze ervaring mij wijsheid geboden heeft waarop ik nog vaak zal teruggrijpen; in professionele en persoonlijke sfeer. Gewoon doen!

- Niek Bressers

Inner Power, jouw succesdoorbraak van 2023!

Keihard werken aan jezelf.

Temidden van alle crises leren om nog weerbaarder en competenter te worden.

Loslaten van blokkades en remmende overtuigingen door je eigen grenzen te doorbreken.

Crisisbestendig worden door weerbaarheid, competentie en daadkracht.

Na deze training ga je met plezier, energie en vol vertrouwen aan elke nieuwe dag beginnen. Voldaan en met trots rond je je dag af.

favicon

Inzicht en controle over belemmerende overtuigingen

favicon

Daadkracht en zelfvertrouwen

favicon

Mentale veerkracht

De Human Performance Training bij KRACHTZAT was een waardevolle ervaring voor mij. Tijdens de trainingen heb ik veel geleerd over mijn sterktes en zwaktes en hoe ik deze in de praktijk kan toepassen. Ik ben nu beter in staat om mijn behoeftes en wensen uit te drukken tegenover een leidinggevende en ik voel me prettiger binnen mijn organisatie door mijn verbeterende zelfinzicht. Ik ben dankbaar voor deze kans om te groeien en beter te presteren op mijn werk!

- Jesse de Lang

Wij zorgen dat onze deelnemers vol zelfvertrouwen en kracht kunnen doorgroeien in hun leven en loopbaan.

Daarom verzorgen wij onderwijs, training en vorming in hoe lichaam en geest functioneren en welke invloed dat heeft op gevoel en daadkracht. Gevoel en ratio combineren, dat geeft pas KRACHTZAT! Verder is de invulling van het programma geheim waardoor reeds vanaf datum aanmelding gestart wordt met de uitdaging van het onbekende.

Endstate:

Na afloop van dit programma sta je sterk. Je weet hoe je functioneert onder druk en in het dagelijks leven, je bent uit je comfortzone gekomen en je hebt een grotere comfortzone kunnen bouwen. Je voelt dat je "in control" bent en op momenten dat je dat niet zou kunnen zijn, heb je voldoende ervaringen opgedaan om daarin je weg weer te vinden.

In je werk weet je zonder eigen projecties en aannames te communiceren met je team, durf je ondernemerschap en eigenaarschap te tonen en kun je goed aangeven wat je nodig hebt van mensen. Vanaf nu heb je veerkracht, daadkracht en adaptief vermogen!

Deelnemers: 10 tot 20 afwijkers, zachtpatsers en krachtpatsers
Locatie: geheim

Contact

E-mail: info@krachtzat.nl
Telefoon: 06-18238317

Vestigingslocatie:
Maasdijk 149
4827 MA, Breda

Outdoorlocatie:
De Zeearend
Strandgaperweg 4
8256 PZ, Biddinghuizen

Social

Scroll naar boven