TEAMBUILDING

Stel, je hebt een team waar kliekvorming is ontstaan, vriendjespolitiek niet weg te denken is en de eilandjescultuur is meer dan normaal. Eigenlijk wil je dit allemaal niet, want je wil een team waar identiteit en cultuur gestructureerd en positief zijn.

Daar kunnen wij bij helpen!

Effectieve teams uit wederzijdse afhankelijkheid en trotse verbinding.

AAN DE SLAG MET TEAMBUILDING

In onze trainingen wordt een simpel en effectief raamwerk als fundering van de groei aangeboden. Daarmee wordt direct en praktisch geoefend op de volgende pijlers:

PRODUCTEN.

TEAMBUILDING

CUT THE CRAP EN WERK MET PLEZIER

Dit is een training op onze locatie waarin je leert om faalkosten te elimineren en in te zetten op werkplezier, vrijheid van handelen en daadkracht. Want iedereen heeft dat in zich.

TEAMWORK, DE ESSENTIE VAN SAMENWERKEN

Gedurende deze training ervaar je direct op emotioneel en fysiek gebied de waarde van samenwerken met als gevolg; meer verbinding, meer werkplezier en minder faalkosten en rework.

TEAMBUILDING MET
WINST

Een korte workshop van 4 uur bij jou op locatie waarin je lering haalt uit elkaars waarden, verwachtingen en drijfveren. Het hele team draagt bij aan een veilige en leerbare werkomgeving.

DE BARRE TOCHT

Een compleet programma waarin je in 8, 12, 24, of 48 uur inzicht krijgt in diverse disciplines.

MAATWERK TRAININGEN EN TRAJECTEN

Wil je graag iets anders met en voor jouw team? Dat kan! Wij leveren ook maatwerk.

TEAMOPTIMALISATIE

Bij teamoptimalisatie wordt er gewerkt aan het maximaliseren van de potentie per persoon en het team. Met als doel: betere resultaten behalen, efficiëntie èn effectiviteit bereiken.

Wat komt er vaak aan bod:

Aan de slag met teamoptimalisatie

De trajecten en trainingen zijn altijd maatwerk. Tijdens het intake gesprek wordt er een duidelijk beeld van de bestaande dynamiek geschetst. Op basis daarvan stellen wij een programma samen.

Neem contact op voor een intake gesprek!​

Maak de verdiepingsslag met het team!

Wil je een verdiepingsslag maken of het team verrijken met extra informatie? Dan kunnen de onderstaande trainingen worden toegevoegd èn we bieden ze ook los aan.

Het ervaren van wederzijdse afhankelijkheid, inzicht in eigen en andermans behoeftes en grenzen, verschil tussen ongemak en onveilig, de ander werkelijk kunnen zien, eigen ruimte kunnen innemen.

Zien en beleven voorbij ras, afkomst en geslacht, winst halen uit afwijking, eigen belemmeringen inzien, emotionele en cognitieve biassen, verbindend leven en werken

Nóg krachtiger je team optimaliseren?

Er wordt vaak een start gemaakt met de training KRACHTIG LEIDERSCHAP IN 48 UUR (krachtzat.nl)
of “de Barre Tocht” (link volgt).