OPERATIE EIGEN BAAS

OPERATIE EIGEN BAAS

Focus op wat voor jou écht van belang is en behaal jouw eigen doelen. 
Focus op jezelf, grip op je leven!
Dat is échte vrijheid, jouw vrijheid.

Eenvoudig, maar niet gemakkelijk. Verandering gaat niet vanzelf, anders had je het allang gedaan. Door structuur en eenvoud maken we jouw doelen haalbaar. Terwijl je er toch echt zélf voor werkt. Maar dan vanuit innerlijke overtuiging en passie; jouw plan, jouw doelen, jouw leven!

Met militaire precisie; ondanks een vijandige en onvoorspelbare omgeving behalen militairen toch hun doel door planmatig, gemotiveerd en vasthoudend op te treden. Zo werkt dat met operatie Eigen Baas ook in jouw dagelijkse praktijk.

Invloed op alle leefgebieden: werk, leren, sociale activiteiten, bijdragen, liefde, zelfzorg en lichamelijke vitaliteit. Vandaag starten, tussentijds pauzeren, maandelijks opzegbaar. Geen verlies van geld of moeite; het is jouw leven, jij bepaalt!

Wij geven jou structuur en inzicht, zodat je ontdekt wat er voor jou echt toe doet en dat je tegen al het overige nee leert zeggen.

Dit doen we door een simpel maar effectief raamwerk aan te bieden waarmee jij jezelf snel nieuwe gewoontes aanleert, trots kunt zijn op gemaakte keuzes  en vol zelfvertrouwen groeit in daadkracht.

Om je eigen dag de baas te worden is het essentieel keuzes te maken en focus aan te brengen.

DIT IS WAT JE GAAT BEREIKEN: 

AANPAK

Kennis en motivatie; 2 x per maand wordt je via een inspiratiebrief en een motivational video gecoached op het ontwikkelen van vaardigheden om jouw eigen daadkracht, groeimindset en passie volop te boosten. Je neemt daardoor de tijd voor jouw ontwikkeling en leert van de ervaring en kennis van experts. Van daaruit wordt je steeds leergieriger en gemotiveerder om vast te blijven houden aan jouw effectiviteit

Planmatig werken; een door militaire professionals ontworpen raamwerk dat garant staat voor het gestructureerd en daadkrachtig bereiken van de door jou gewenste doelen. Een journal waarin je elke dag je plan voor morgen vastlegt, meet en viert. Doen wat je met jezelf hebt afgesproken; meetbaar resultaat.

Plezier; elke dag meet je jouw vooruitgang (intrinsieke motivatie) en elk kwartaal meet je jouw kwartaaldoelen. Die vier je dan ook met een beloning (extrinsieke motivatie). Zo blijft deze operatie een spel met plezier en voel je je trots, krijg je daadkracht en bereik je resultaat.

Operatie Eigen Baas is voor mensen die vooruit willen. Die zich los willen maken van de grijze massa en hun eigen koers willen varen. Voor mensen die hun volledig potentieel willen activeren en daadkrachtig, weerbaar en competent willen zijn.

Je neemt de tijd voor jezelf.

Je gaat vaker “nee” zeggen.

Je maakt de dag écht af.

Je vergroot je eigenwaarde en je gaat het leven leiden zoals jij dat wilt.

Focus op jezelf, grip op je leven; operatie Eigen Baas.