De 2-daagse training:

Krachtig leiderschap in 48 uur

Voor krachtig leiderschap is het essentieel om als organisatie vanuit vertrouwen verbonden te zijn.

Wij brengen leiders als eenheid in beweging, zodat er nog meer vanuit menselijke betrokkenheid, verbinding en collectief belang gehandeld wordt.

Dit doen wij door op executive niveau binnen 48 uur persoonlijk leiderschap en growth mindset te activeren, waardoor de organisatie vanuit diversiteit als geheel daadkrachtig, weerbaar en winstgevend wordt.

favicon

Daadkracht

No-nonsense training:
Ervarend leren, doen-doen-doen.

favicon

Combat proven

Leiderschap en bestuur dat zich wereldwijd, keer op keer, ook onder vijandelijk vuur, bewezen heeft.

favicon

Hard & zacht

Brute slagkracht en keihard resultaat versterkt met gevoel. Inzicht en verbinding op alle niveaus.

InnerPower 2

De kern van krachtig leiderschap

Tijdens en na de 48-uurstraining ga je aan de slag met de volgende principes.

 • Eensgezindheid

  Je hele team (bestuur, directie) heeft hetzelfde doel voor ogen en stemt alle handelingen, gedragingen en mindset af op dat doel. Door goed voorbeeld en resultaat volgt je organisatie daarin. Toegenomen draagkracht.

 • Kameraadschap

  Niemand is belangrijker dan het team en geen team is belangrijker dan de organisatie.

  • Individueel niveau: persoonlijk belang wordt onderschikt aan de organisatie doelstelling. Vertrouwen, trots en eerlijkheid sturen mensen om open te zijn over wat hen motiveert en wat hen belemmert. Toegenomen daadkracht.
  • Organisatie niveau: teams verbinden zich door inzicht in het gezamenlijk doel en het gezamenlijk belang. Zij nemen op het juiste moment de juiste plaats in en erkennen hun wederzijdse afhankelijkheid. Eenheid van inspanning. Toegenomen slagkracht.
 • Eigenaarschap

  Verantwoordelijkheden worden op het laagst mogelijke niveau belegd. Mensen en teams krijgen onvoorwaardelijke vrijheid van handelen en vertrouwen binnen hun opdracht. Toegenomen verbinding en verantwoordelijkheid.

  Mensen en teams voelen zich vrij om authentiek te zijn, vertonen trots, moed en focus.

  Niets doen is geen optie meer.

Hoe we te werk gaan

Wij brengen je in beweging.

In 48 uur word je vanuit je comfortzone, door de fearzone, naar je learningzone gebracht door trainers met ruime ervaring in militaire operaties en speciale diensten van de politie. Wij zorgen ervoor dat de training haalbaar is voor iedereen zonder dat je de mogelijkheid krijgt om je te verstoppen. Je wordt voortdurend uitgedaagd om jezelf en je team ter discussie te stellen aan de hand van praktijkopdrachten. Doen – doen – doen! De kracht zit in de herhaling en het aantoonbaar maken van het nut en rendement van krachtig leiderschap in jouw organisatie. Voelen zul je! Door saamhorigheid, vertrouwen in elkaar, praktische aantoonbaarheid, trots en een gezonde dosis lef stijgt je team naar ongekende hoogte.

Na deze 48 uur is niets meer hetzelfde; het oude normaal komt nooit meer terug.

De investering

De investering die wij van alle deelnemers verwachten en waar wij op sturen bestaat uit een flinke dosis moed om jezelf en je team onder ogen te komen, eerlijkheid en bovenal groeibehoefte. Of volgens het militaire adagium; meer zweet, minder bloed.

Kleine teams of individuele personen kunnen zich ook aanmelden; een training vanuit meerdere bedrijven is voor ons concept geen bezwaar.

Contact

E-mail: info@krachtzat.nl
Telefoon: 06-18238317

Vestigingslocatie:
Maasdijk 149
4827 MA, Breda

Outdoorlocatie:
De Zeearend
Strandgaperweg 4
8256 PZ, Biddinghuizen

Social

Scroll naar top