Blog

Leiderschap en conditionering

Zonder fantasie haal je je bedrijfsdoelen niet;

Vanochtend, buitentemperatuur 17 graden om 09.00 uur, de afgelopen 2 weken waren steenkoud. Ik zie een dame op straat met handschoenen aan. Het effect van conditionering.

Vanuit de conditionering van jezelf, jouw team en je bedrijf is het lastig aanpassen aan de realiteit. Daardoor loop je in de zomer nog steeds met handschoenen aan.

Breek door de conditionering heen, laat als een klein jongetje of meisje de fantasie van jouw team de vrije loop en ontwikkel visie die je uitdrukt in doelen.

Omgekeerd; bedrijfsdoelen vanuit conditionering zijn doelen zonder visie en zorgen voor stagnatie en frustratie.

Vanuit die waarheid werken militairen altijd volgens EBAOEffect Based Approach of Operations. Stel het gewenste effect vast, denk dan pas aan de middelen die nodig zijn om dat effect te bereiken. Zo leer je denken in mogelijkheden en creëer je kansen waar anderen vastlopen.

Ook dit leer je in de training “Krachtig leiderschap in 48 uur”, non-stop ervarend leren in een uitdagende outdoor omgeving.
Start direct met uitdagende trainingen waar je écht iets mee gaat doen en die voor duurzame en daadkrachtige verandering zorgen.

Boek een selectiegesprek of lees meer over onze leiderschapstraining op https://www.krachtzat.nl/krachtig-leiderschap/

Er is geen excuus.
Er is KRACHTZAT.