De Barre Tocht

De Barre Tocht

De Barre Tocht, ga voor verbinding in het team en durf gezamenlijk de uitdaging aan te gaan. Kies voor één van de onderstaande trainingen. Twijfel je welke training het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact op, wij denken graag met je mee.

8 uur teamboost & groei

Doel                   
Krijg inzicht in je eigen gedrag, hoe dat bijdraagt aan het team en welke groeimogelijkheden je daarin hebt.

Methode          
Fun/spel/ uitdaging op emotioneel-, intellectueel- en fysiek vlak.

Eindresultaat  
Iedereen beseft wat hem/haar verbindt en scheidt van het team, heeft daarop een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt en het team als geheel is sterker geworden.

12 uur teamboost & groei

Doel                   
Leer om je staande te houden in de dynamiek van een groep en je eigenheid in te zetten als meerwaarde.

Methode          
Fun/spel/ uitdaging op emotioneel-, intellectueel- en fysiek vlak, zorgdragen voor elkaar, wederzijdse afhankelijkheid en verbinding ervaren.

Eindresultaat  
Ieders vertrouwen in zichzelf en het collectief is toegenomen, iedereen durft zich uit te spreken en de ander aan te spreken, iedereen is verbonden uit onvoorwaardelijkheid.

24 uur teamboost & groei

Doel                   
Als team ontvankelijk worden voor elkaar en anderen, incasseringsvermogen vergroten vanuit onvoorwaardelijk vertrouwen, trots zijn op jezelf en elkaar.

Methode          
Primitieve omstandigheden die noodzaken tot zelfinzicht, collectief bewustzijn, daadkracht en innerlijke houding.

Eindresultaat  
Iedereen kiest er voortaan voor om de confrontatie aan te gaan i.p.v. af te wachten, schaduwzijdes van eigen gedrag zijn ontsloten, grenzen zijn verlegd en iedereen is bereid dit blijvend te doen.

48 uur teamboost & groei

Doel                   
Elkaars leiderschap en competentie optimaal en in alle omstandigheden blijven benutten en jezelf en het team als eenheid te zien waarin ieders eigen-aardigheden het verschil maken.

Methode          
Een eindeloze en uitzichtloze tocht met ontberingen, vreugde en vriendschap.

Eindresultaat  
Onder druk is het team bij de kern van zichzelf en elkaar gekomen, is iedereen van collegialiteit naar kameraadschap gegaan en vanaf nu zijn zakelijke uitdagingen en crisis een nieuwe vorm van normaal.